Despre noi

Despre noi

Clinica a fost constituita in ianuarie 2014 pe un nucleu de specialist ai Clinicii Cardiologie-Recuperare. Cuprinde atat personalitati recunoscute cu experienta indelungata in diagnosticul si tratamentul bolilor de inima, cat si medici tineri dar de inalt profesionalism, cu stagii de perfectiuonare in tara si strainatate.

Oferim servicii medicale in sfera intregii cardiologii, dar avem ca domenii preferentiale prevenirea bolilor cardiovasculare, testarea de efort, cardiopatia ischemica, cardiomiopatiile si indeosebi tulburarile de ritm. In acest domeniu specialistii care va stau la dispozitie sunt aceiasi cu cei care lucreaza in laboratorul de electrofiziologie a Clinicii de Cardiologie – Recuperare, asigurand intreaga gama de stuudii electrofiziologice si de ablatii, laborator care se situeaza pe primele locuri in tara.

Deoarece orice bolnav are patologie intricata, indeosebi pulmonara, renala, neurologica sau psihiatrica, am recurs si la serviciile unor specialisti de inalta clasa: internisti, neurologi, psihiatri.

Echipa noastra